Particle element
Particle element

SEO optimizacija spletnih strani

Izboljšajte svojo spletno prisotnost z našo
SEO optimizacijo.
ZAČNIMO VAŠO ZGODBO
Analiza konkurence
Analiza konkurence
Razkrivamo vaše konkurente in identificiramo priložnosti za izboljšave, kar vam bo omogočilo prevlado na spletu.
Ključna optimizacija
Ključna optimizacija
Povečajte svojo spletno vidnost in dosežite višje uvrstitve v iskalnikih z našo strokovno optimizacijo ključnih besed.
Trajna prisotnost
Trajna prisotnost
Gradimo trajnostno prisotnost na spletu, ki bo vašemu podjetju prinesla dolgoročen uspeh in prepoznavnost.
Analiza in strategija
Učinkovita strategija optimizacije iskalnikov (SEO) gradi spletno prisotnost spletnega mesta na trajnosten način. Prvi korak pri usplet bo revizija vašega trenutnega spletnega mesta. Ocenili bomo vaš pristop k SEO, da bi določili področja za izboljšave. Med našo revizijo bomo preučili naslednja področja:
Analitika in ključne besede
Preden začnemo z novimi uvrstitvami, moramo razumeti, kako je vaše spletno mesto trenutno uspešno. Sestavili bomo seznam ključnih besed, za katere se vaše spletno mesto pojavlja v rezultatih iskanja, in jih primerjali s podatki o vaši konkurenci.
Dostopnost in indeksiranje vašega spletnega mesta
Da bo vaše spletno mesto vidno v rezultatih iskanja, mora biti dostopno in pripravljeno za indeksiranje. Pregledali bomo vsebino, strukture povezav in funkcije HTML (kot so oznake alt za slike).
Dejavniki razvrstitve
Ko zagotovimo, da je struktura vašega spletnega mesta optimizirana za indeksiranje, bomo preusmerili svojo pozornost in identificirali načine za izboljšanje vaše uvrstitve. Pozorni bomo na vrsto dejavnikov rangiranja, vključno z gostoto ključnih besed, izvorno kodo, oznako HTML, zunanjimi povezavami in še več.
Analiza konkurence
Izvajanje konkurenčne analize nam omogoča, da primerjamo uspešnost vašega spletnega mesta z uspešnostjo vaših konkurentov. To nam bo dalo jasnejšo predstavo o tem, kje bi lahko bile priložnosti za razvrščanje in kaj lahko razumno pričakujemo v smislu konkretnih rezultatov.
Časovnica izvedbe
Za temeljito izvedbo nalog SEO optimizacije, bomo potrebovali približno 30 dni.
Image link

Vaši cilji so naši cilji.

Na kratko o nas. Smo majhna agencija z VELIKIMI idejami. Smo kreativni in iznajdljivi, preprosti, a inovativni, rešujemo probleme in smo oblikovalci. Predvsem pa smo podaljšek vašega podjetja in smo tu, da vam pomagamo na vsakem koraku vaše poti do uspeha.

NAŠI PROJEKTI

+0

Zadovoljnih strank

+0

Let izkušenj

+0

Projektov v tujini

+0

Končanih projektov

Zakaj sodelovati z nami?

Smo kreativni strokovnjaki vaše ekipe – razširitev vaše blagovne znamke, ki vas vodi skozi vsak korak na vaši poti do uspeha. Z izdelavo spletnih strani se ukvarjamo že 9 let, sodelovali pa smo s podjetji tako na slovenskih tleh kot pa tudi v tujini.

ZAČNIMO VAŠO ZGODBO
Image link
Particle element
Particle element

Mnenja partnerjev

Na koncu vsakega projekta so pomembni rezultati. Pridružite se naših izjemnim zgodbam.