Particle element
Particle element

Pravilnik o piškotkih in zasebnosti.

Spodaj smo podrobneje opisali, katere informacije se zbirajo, njihov namen in katere tretje osebe imajo do njih dostop.

ZAČNIMO VAŠO ZGODBO

Uvod
Ko obiščete naše spletno mesto https://www.usplet.si, se zbirajo podatki o vas in vašem obisku, ki se uporabljajo za prilagajanje in izboljšanje naše vsebine ter za povečanje vrednosti oglasov, prikazanih na strani. Če ne želite, da se zbirajo vaše informacije, morate izbrisati piškotke (glejte navodila) in se vzdržati nadaljnje uporabe spletnega mesta. Spodaj smo podrobneje opisali, katere informacije se zbirajo, njihov namen in katere tretje osebe imajo do njih dostop.

Piškotki
Spletno mesto uporablja “piškotke”, to je besedilna datoteka, ki je shranjena v vašem računalniku, mobilni napravi itd. za namen prepoznavanja, zapomnitve nastavitev, izvajanja statistik in ciljanja oglasov. Piškotki ne smejo vsebovati zlonamerne kode, kot je virus.

Piškotke je mogoče izbrisati ali blokirati. Glejte navodila: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=sl

Če izbrišete ali blokirate piškotke, lahko oglasi postanejo manj pomembni za vas in se lahko prikazujejo pogosteje. Lahko tudi tvegate, da spletno mesto ne deluje optimalno in da obstaja vsebina, do katere ne morete dostopati.

Spletno mesto vsebuje piškotke tretjih oseb, ki lahko v različni meri vključujejo:

Osebne informacije
Na splošno
Osebni podatki so vse vrste informacij, ki jih lahko do neke mere pripišemo vam. Ko uporabljate naše spletno mesto, zberemo in obdelamo številne takšne podatke. Zgodi se npr. pri dostopu do vsebine, če se prijavite za naše novice, oddate povpraševanje preko kontaktnega obrazca, sodelujete v natečajih ali anketah, se registrirate kot uporabnik ali naročnik ali kako drugače uporabljate storitve ali kupujete prek našega spletnega mesta.

Običajno zbiramo in obdelujemo naslednje vrste informacij: Unikatni ID in tehnične informacije o vašem računalniku, tabličnem računalniku ali mobilnem telefonu, vaši IP številki, zemljepisni lokaciji in strani, ki jih kliknete. V kolikor sami izrecno soglašate s tem in podatke vnesete sami, se obdelujejo tudi: Ime, telefonska številka, e-pošta, naslov in podatki o plačilu. To je običajno v povezavi z ustvarjanjem prijave ali nakupom.

Varnost
Vaše osebne podatke obdelujemo varno in zaupno v skladu z veljavno zakonodajo, vključno z Odlokom o osebnih podatkih in Zakonom o varstvu podatkov.

Vaši podatki bodo uporabljeni samo za namen, za katerega so bili zbrani, in bodo izbrisani, ko bo ta namen izpolnjen ali ne bo več ustrezen.

Izvedli smo tehnične in organizacijske ukrepe, da bi vaše podatke nenamerno ali nezakonito izbrisali, objavili, izgubili, poslabšali ali da bi prišli do nepooblaščenih oseb, jih zlorabili ali kako drugače obdelali v nasprotju z zakonom.

Namen
Podatki se uporabljajo za vašo identifikacijo kot uporabnika in prikazovanje oglasov, za katere je verjetno, da so za vas pomembni, za registracijo vaših nakupov in plačil, pa tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je npr. za oddajo glasila. Poleg tega podatke uporabljamo za optimizacijo naših storitev in vsebin.

Obdobje skladiščenja
Informacije se shranjujejo v zakonsko dovoljenem obdobju in jih izbrišemo, ko niso več potrebne. Obdobje je odvisno od narave informacij in ozadja shranjevanja, zato ni mogoče določiti splošnega časovnega okvira, kdaj se informacije izbrišejo.

Razkritje informacij
Podatki o vaši uporabi spletnega mesta, katere oglase ste prejeli, kliki, geografska lokacija, spol in starost itd. se posredujejo tretjim osebam, kolikor so te informacije znane. Katere tretje osebe sodelujejo, lahko vidite v zgornjem razdelku “Piškotki”. Informacije se uporabljajo za ciljno oglaševanje.

Razkritje osebnih podatkov, kot so ime, e-pošta itd., bo izvedeno le, če boste dali soglasje. Obdelovalce podatkov uporabljamo samo v EU ali v državah, ki lahko zaščitijo vaše podatke z ustrezno zaščito.

Vpogledi in pritožbe
Pravico imate biti obveščeni o osebnih podatkih, ki jih obdelujemo o vas, v standardni obliki (prenosljivost podatkov). Kadar koli lahko nasprotujete uporabi informacij. Prav tako lahko prekličete soglasje za obdelavo podatkov o vas. Če so podatki, obdelani o vas, napačni, imate pravico, da se popravijo ali izbrišejo. O tem se lahko obrnete na: info@usplet.si. Če se želite pritožiti zaradi naše obdelave vaših osebnih podatkov, imate tudi možnost, da se obrnete na slovensko agencijo za varstvo podatkov .

Če ne želite več, da obdelujemo vaše osebne podatke ali da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov, nam lahko zahtevo pošljete tudi na zgornji e-poštni naslov.

Particle element
Particle element

Mnenja zadovoljnih naročnikov

Na koncu vsakega projekta so pomembni rezultati. Pridružite se naših izjemnim naročnikom.